Installatie Service

Wilt u uw keuken aanpassen of heeft u uw droomkeuken net gekocht, maar mist er nog een wijnkoelkast? Geen zorgen! Wij kijken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn. Tevens kunnen wij voor u contact opnemen met uw keukendealer. 

Aan de hand van inbouwtekeningen van de inbouw wijnkoelkasten, kunnen deze altijd geïntegreerd worden in de keuken. Onze inbouw wijnkoelkasten hebben verschillende maten. Laat u dus zeker niet tegenhouden voor het kopen van een wijnklimaatkast als uw keuken al staat of u net een nieuwe keuken heeft gekocht!

Heeft u een voorkeur voor een wijnkoelkast met handgreep? Deze moet alleen vaak nog bevestigd worden aan de deur. U ontvangt altijd een handleiding bij het apparaat. Hierin staat beschreven hoe u dit kunt doen. Het kan ook voorkomen dat het rooster nog bevestigd moet worden. Hier heeft u een schroevendraaier voor nodig. 

U kunt uw wijnkoelkast ook eventueel laten installeren. Onze monteurs rijden door heel Nederland en België. Indien u de wijnkoelkast in wilt laten bouwen, komen hier wel extra kosten bij. De hoogte hiervan is afhankelijk van verschillende factoren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.  

Wij zoeken graag met u naar de mogelijkheden om de ideale wijnkoelkast te integregen in uw droomkeuken! U kunt ons bellen op 085-06 07 547 of mailen naar info@bomdiahome.nl.