Voordelen van De Wijnkoelkast Specialist

Welkom bij De Wijnkoelkast Specialist. Wat leuk dat u onze site bezoekt en op zoek bent een wijnkoelkast! 

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en geven graag persoonlijk advies! De klant staat bij ons op 1 en wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie. Mocht u vragen hebben? Kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefonisch. 

Waarom kiest u voor De Wijnkoelkast Specialist? We benoemen hier onze voordelen:

  • Persoonlijk advies

Wij willen dat klanten zich bij ons thuis voelen. Wij zijn een kleinschalig team en geven onze klanten persoonlijk advies. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen. 

  • 24/7 bereikbaar

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. U kunt ons 24/7 bereiken via de mail, chat of telefonisch. 

  • Snelle, gratis en professionele levering

De levertijd van onze wijnkoelkasten bedraagt tussen de 2 en 6 werkdagen. Dit is afhankelijk van de leverancier. Onze producten worden zorgvuldig geleverd door professionele transporteurs. Daarnaast bieden wij gratis levering aan bij alle wijnkoelkasten.

  • Installatie mogelijkheid

Wij bieden de mogelijkheid om uw wijnkoelkast te laten installeren door professionele installateurs. Onze monteurs zijn specialisten en al jaren actief met het installeren van huishoudelijke apparaten in keukens en beschikken dus over veel ervaring. Wilt u meer weten of de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

  • Hoogwaardige kwaliteit wijnkoelkasten

Onze wijnkoelkasten worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Het is van groot belang dat de wijnkoelkasten voldoen aan specifieke eisen. Wij werken alleen samen met specialisten. Onze wijnkoelkasten hebben een garantietermijn van 1-2 jaar. Dit is afhankelijk van de leverancier. Het garantietermijn van een wijnkoelkast staat bij elk product duidelijk weergegeven. 

  •  100% tevredenheidsgarantie

Wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie. Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, heeft u het recht om de wijnkoelkast binnen 14 dagen retour te melden. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De klant staat bij ons op nummer 1. 

  • Veilig online kopen

De Wijnkoelkast Specialist maakt gebruikt van een beveiligde betaalomgeving. Daarnaast zijn wij lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website.

Benieuwd wat klanten van ons vinden: Lees hier dan onze klantreviews! 

Heeft u toch nog vragen? Kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! wij staan ook altijd open voor feedback om onze service te blijven verbeteren. 

 

De Wijnkoelkast Specialist