Over ons

Welkom bij De Wijnkoelkast Specialist!

Wij zijn een jong enthousiast gezin/team dat zich verdiept in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. 

Zo zijn wij ook op het idee gekomen om wijnkoelkasten aan te bieden. Wijnklimaatkasten zijn op dit moment de must have voor echte wijnliefhebbers en een eyecather in het interieur. 

Naast De Wijnkoelkast Specialist hebben wij ruim 7 jaar een fysieke woonwinkel. Ons bedrijf is een gevestigde naam in onze regio en daarbuiten. Ons werk is onze passie! 

De Wijnkoelkast Specialist is een online webshop, maar wij garanderen persoonlijk advies en helpen u graag. Wij gaan op een persoonlijke manier graag samen met u op zoek naar de ideale wijnkoelkast voor u. 

De klant staat bij ons op 1 en streven naar 100% tevredenheidsgarantie! Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor u.

Waarom zou u kiezen voor De Wijnkoelkast Specialist? Bekijk hier onze voordelen!

Een kijkje achter de schermen..

Bekend van TV

De Wijnkoelkast Specialist is onderdeel van Bom Dia home & lifestyle. 

Bom Dia home & lifestyle was te zien bij het woonprogramma 'WOONINSPIRATIES' op RTL4. 

Binnen het woonprogramma worden mensen gevolgd die op zoek zijn naar nieuwe spullen voor de inrichting of aankleding van hun woonkamer, slaapkamer, badkamer of tuin. Aan de hand van hun wensenlijst gaat het team op zoek naar inspiratie bij leuke bedrijven in binnen- en buitenland. Één van die bedrijven is Bom Dia home & lifestyle.

WebwinkelKeur

Dewijnkoelkastspecialist.nl is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Om te controleren of wij een actief lidmaatschap hebben kunt u deze website bezoeken.

Neem gerust contact met ons op!

Mocht u vragen hebben of meer informatie over onze service of producten willen ontvangen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen;

Tel: 085 - 06 07 547
Mail: info@bomdiahome.nl
Adres, Kuijerdamseweg 31, 4323 LB Ellemeet
KvK: 74051474
BTW nr: NL002294903B59
Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar!