Merken

Samenwerkingen

De Wijnkoelkast Specialist is al een geruime tijd een betrouwbaar platform voor het kopen van de ideale wijnkoelkast. Wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie. Dit maken wij mogelijk door een samenwerking met de goede betrouwbare partners. Wij zijn erg blij dat we met deze partners kunnen en mogen samenwerken. 

Wij werken samen met de volgende merken: 

Climadiff

Climadiff is de nummer één aanbieder van wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten in Frankrijk. De wijnkasten van Climadiff zijn ontstaan door de combinatie van een enorme kennis van wijn en de kennis van technologie. De Climadiff wijnkasten zijn zeer trillingsvrij en geruisarm, vooral prettig wanneer deze geplaatst worden in woonkeukens, woonkamers of in kantoren.

Bekijk hier het assortiment van Climadiff

TempTech

Temptech is een Noors bedrijf, opgericht in 2004 en was een van de eerste aanbieders op het gebied van wijnklimaatkasten. Temptech is gekozen door veel van de meest bekende Noorse restaurants, wijn verzamelaars en importeurs. TempTech staat bekend om zijn mooie design en hoge kwaliteit!

Bekijk hier het assortiment van Temptech

Climata

Onze Climata wijnkoelkasten onderscheiden zich door de gunstige prijs en service. De Climata wijnkoelkasten hebben wij in veel verschillende modellen. De wijnkoelkasten worden geleverd aan zowel zakelijk als particulier. 

Bekijk hier het assortiment van Climata

Vinata

Sinds 2016 importeert Vinata kwalitatief hoogwaardige wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten. Wij zijn samen met onze leverancier en diverse koelspecialisten continu bezig om ons product door te ontwikkelen. Onze klimaatkasten voldoen volledig aan de Europese kwaliteitsmaatstaf

Bekijk hier het assortiment van Vinata

Komt u er niet uit? Of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken via 085 - 0607547 of info@bomdiahome.nl. U kunt ons ook aanschrijven via de chatfunctie op onze site!

De Wijnkoelkast Specialist