Bouwdepot Service

Onze persoonlijke bouwdepot service

Bij De Wijnkoelkast Specialist vindt u de wijnkoelkast die bij u past. Dit willen wij dan ook zeker voor iedereen mogelijk maken. Onze bouwdepot service maakt dit voor iedereen mogelijk. Veel van onze klanten zijn aan het verbouwen en willen daarvoor een bouwdepot aanvragen of hebben een bouwdepot aangevraagd. Een bouwdepot is een lening die bij de bank of hypotheek achterblijft nadat een woningfinanciering is verstrekt. Dit depot kan worden gebruikt voor het betalen van facturen die betrekking hebben op afgesproken bouwactiviteiten. Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk een bouwdepot voor je nieuwe keuken, waaronder een wijnkoelkast.

Waarom onze bouwdepot service?

Er komt veel kijken bij een verbouwing. U moet aan heel veel dingen denken tijdens een verbouwing of nieuwbouw. Daarnaast kost het vaak erg veel geld. Doordat keukenonderdelen vaak een langere levertijd hebben, en de directe beschikbaarheid van de wijnkoelkast sterk wisselt per week, is het slim om alvast een wijnkoelkast te bestellen en te laten leveren. Zo voorkom je dat lang op je product moet wachten of bepaalde aanbiedingen en kortingsacties mis loopt. 

Daarom wij, De Wijnkoelkast Specialist een bouwdepot service, zodat u niet zelf uw wijnkoelkast hoeft voor te schieten met eigen geld, maar dit kan betalen uit uw bouwdepot.. Deze service wordt door veel klanten gebruikt en kan voor u ook superhandig zijn! Bekijk vooraf wel even de voorwaarden van je hypotheekverstrekker, deze zijn namelijk niet bij iedere verstrekker hetzelfde.

Hoe werkt de aanvraag van onze bouwdepot service?

  1. Bepaal welke wijnkoelkast u graag in je nieuwe keuken wilt plaatsen en bereken het totaalbedrag.
  2. Neem contact met ons op via 085 - 06 07 457 of info@bomdiahome.nl onder vermelding van "Bouwdepot Service aanvraag".
  3. Wij maken voor u een proforma factuur voor uw order, zodat u deze kunt indienen of kan declareren bij uw bank of hypotheekvertrekker. De hoogte van deze proforma factuur is 10% van het totale orderbedrag en dient als borg.
  4. Bij het versturen van de tweede, laatste factuur wordt deze borg weer verrekend middels een persoonlijke kortingscode. U bent dus niet duurder uit met onze Bouwdepot Service! 

Beide facturen ontvangt u per mail, zodat u deze kunt gebruiken voor de declaratie bij de hypotheekverstrekker. Zo helpen we elkaar.

De bouwdepot service is mogelijk op alle wijnkoelkasten van De Wijnkoelkast specialist boven de € 750,-.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 - 06 07 457 of info@bomdiahome.nl. Tevens kunt u ons bereiken via de chat.