Wijn en interieur..

Wijn en interieur..

Een huis moet persoonlijkheid uitstralen, dus hoe leuk is het om als wijnliefhebber (een deel) van je wijncollectie in je interieur terug te laten komen? Wijn mag gezien worden en het wordt steeds populairder. 

Wijnkelder

Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen. Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft. Helaas neemt een wijnkelder veel ruimte in beslag en is een wijnkelder niet zichtbaar. U wilt toch ook genieten van het uitzicht van uw bewaarde wijnen. 

Wijnkoelkast

Wij bieden de oplossing! De Wijnkoelkast voor uw wijn. Dit is een kast waarin u de wijn kunt bewaren en koel houden. Op onze site vindt u een breed aanbod aan Wijnkoelkasten.

Heeft u niet veel ruimte in uw huis en wilt u toch graag uw wijn koel bewaren. Dan is de inbouw wijnkoelkast wat voor u. Deze kunt u eenvoudig in uw keuken plaatsen. Of wat dacht u van een gekoelde wijnopslag in uw muur?

Heeft u wel ruimte voor een vrijstaande wijnkoelkast, dan kunt u deze als eyecather terug laten komen in uw interieur. U kunt hem plaatsen bij uw keuken. Maar wat dacht u ervan om het in uw woonkamer te plaatsen of in uw hal. Één wijnkoelkast mag tenslotte gezien worden! 

Wijnrek

Is je budget iets lager of heeft u simpelweg de ruimte niet voor een wijnkoelkast, dan is een wijnrek ook leuk. Zo kunt u toch laten zien wat voor wijn u in huis heeft. Het nadeel hiervan is, is dat u de wijn niet kunt koelen en de wijn niet op de juiste temperatuur geserveerd kan worden.